Privatliv

SENTRIC MUSIC GROUP PERSONVERN

Velkommen til Sentric Music Group Limiteds (inkludert alle datterselskaper som definert av s1159 i Companies Act 2006) (Sentric) personvernerklæring (personvernerklæring). Sentric er behandlingsansvarlig og ansvarlig for dine personopplysninger (samlet referert til som "Sentric", "vi", "oss" eller "vår" i denne personvernerklæringen). Sentric er basert i Storbritannia og vil primært behandle din personlige informasjon i Storbritannia, men Sentric vil overføre dataene dine globalt for å forenkle din bruk av tjenestene (som definert nedenfor). Bruk av tjenestene indikerer ditt samtykke.

Der vi trenger å samle inn personopplysninger ved lov, eller i henhold til vilkårene i en kontrakt vi har med deg, og du unnlater å oppgi disse dataene når du blir bedt om det, kan det hende vi ikke kan utføre kontrakten vi har eller prøver å inngå med deg (for eksempel for å gi deg tjenestene). I dette tilfellet må vi kanskje kansellere tjenestene våre til deg.

Sentric respekterer ditt personvern og er forpliktet til å beskytte dine personlige data. Denne personvernerklæringen vil informere deg om hvordan vi tar vare på dine personopplysninger når du besøker nettstedet vårt og/eller appen vår (uansett hvor du besøker den fra) og fortelle deg om personvernrettighetene dine og hvordan loven beskytter deg.

Denne personvernerklæringen gjelder for informasjonen som samles inn av Sentric om deg i forbindelse med din bruk av tjenestene (som definert nedenfor) både offline og online for (a) nettstedene på www.sentricmusic.com, www.sentriccreative.com/sentric-voicesog www.sentriccreative.com/makers-hub og alle tilsvarende nettsider og nettsteder og gjennom eventuelle interaktive funksjoner, applikasjoner, widgets, blogger, sosiale nettverk og andre nettbaserte eller trådløse tilbud som legger ut en lenke til denne personvernerklæringen, enten de er tilgjengelig via datamaskin, mobilenhet eller annen teknologi (Side); (b) Sentric-appen på www.music.sentricapp.com (app) og (c) annet innhold, applikasjoner, funksjoner, funksjonalitet, informasjon og tjenester som tilbys av oss på nettstedet (samlet, Tjenester ).

Denne personvernerklæringen vil forbli i full kraft og effekt, selv om din bruk av eller deltakelse i tjenestene eller en bestemt tjeneste, funksjon, funksjon eller reklameaktivitet som tilbys gjennom tjenestene, avsluttes, utløper, opphører, suspenderes eller deaktiveres av en eller annen grunn. Hvis du ikke godtar denne personvernerklæringen, vennligst ikke delta i tjenestene eller noen funksjoner, aktiviteter eller tjenester som tilbys gjennom tjenestene. Denne personvernerklæringen gjelder uavhengig av enheten du bruker for å få tilgang til tjenestene og om du får tilgang til tjenestene som en registrert bruker eller på annen måte.

Denne siden, appen og tjenestene våre er ikke ment for barn, og Sentric samler ikke bevisst inn data relatert til barn.

Tjenestene er ikke rettet mot personer hvis alder: (i) er under 13 år; (ii) eller gjør det ulovlig å behandle personopplysningene deres; eller (iii) krever samtykke fra foreldre for å behandle personopplysningene deres. Hvis du er under aldersgrensen for bruk av tjenestene, vennligst ikke bruk tjenesten, og ikke oppgi noen personopplysninger til oss.

Dette nettstedet og/eller appen kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, plugin-moduler og applikasjoner. Ved å klikke på disse koblingene eller aktivere disse forbindelsene kan tredjeparter samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartsnettstedene og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet og/eller appen vår, oppfordrer vi deg til å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

1. DATAENE VI SAMLER INN OM DEG

Personlige data, eller personlig informasjon, betyr all informasjon om et individ som den personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre forskjellige typer personopplysninger om deg som vi har gruppert sammen på følgende måte:

Identitetsdata: men er ikke begrenset fornavn, pikenavn, etternavn, yrkesnavn, brukernavn eller lignende identifikator, sivilstand, tittel, fødselsdato og kjønn.

Kontaktdata: Inkluderer, men er ikke begrenset til, fysisk adresse, e-postadresse og telefonnumre.

Transaksjonsdata: Inkluderer, men er ikke begrenset til, detaljer om betalinger (fakturaer og betalingsmottakerdetaljer), trygdeinformasjon, skattefritak eller registreringsstatus/informasjon, registrerings-/utgivelsesdata for musikalsk komposisjon og masteropptak og andre detaljer om tjenester du har mottatt fra oss.

Tekniske data: Inkluderer, men er ikke begrenset til internettprotokoll (IP)-adresse, påloggingsdata, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling og plassering, nettleserplugintyper og versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker til å få tilgang til tjenestene.

Profildata: Inkluderer, men er ikke begrenset til, brukernavnet vårt, forespørsler fra deg, brukerpreferanser, tilbakemeldinger og svar på spørreundersøkelser/oppfordringer til handling.

Bruksdata: Inkluderer, men er ikke begrenset til, informasjon om hvordan du bruker vår side og/eller app, produkter og tjenester.
Markedsførings- og kommunikasjonsdata inkluderer, men er ikke begrenset til, dine identitetsdata og kontaktdata (over) og dine preferanser for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

Konkurranser, konkurranser og undersøkelser For å delta i visse tjenesterelaterte kampanjer, inkludert, men ikke begrenset til, konkurranser, konkurranser og undersøkelser, kan det være en egen registreringsprosess som kan kreve innsending av både personlig informasjon og tilleggsinformasjon (inkludert hele navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, demografisk eller profilinformasjon osv.). Vi vil bruke informasjonen du oppgir for å gjennomføre kampanjen (for eksempel for å kontakte deg hvis du har vunnet). Du kan også ha muligheten til å melde deg på for å motta spesielle kampanjer eller tilbud fra tredjeparter som et resultat av din bruk av tjenestene. Våre kampanjer vil inneholde spesifikke vilkår og betingelser og personvernerklæringer som du bør lese på det tidspunktet.

Vi samler også inn, bruker og deler aggregerte data som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Samlede data kan utledes fra dine personopplysninger, men anses ikke som personopplysninger i loven slik disse dataene vil ikke direkte eller indirekte avsløre identiteten din. For eksempel kan vi samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen av brukere som har tilgang til en bestemt side- eller appfunksjon. Men hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine personlige data slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi samler ikke inn noen spesielle kategorier av personopplysninger om deg (dette inkluderer detaljer om din rase eller etnisitet, religiøse eller filosofiske oppfatninger, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om helsen din og genetiske og biometriske data ). Vi samler heller ikke inn informasjon om straffedommer og lovbrudd.

 

2. HVORDAN SAMLES DINE PERSONLIGE DATA INN?

Direkte interaksjoner Dette er Sentrics primære kilde til datainnsamling. Du kan gi oss dine personopplysninger ved å fylle ut skjemaer eller ved å korrespondere med oss ​​via post, telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer (men er ikke begrenset til) personopplysninger du oppgir når du: (i) søker om å bruke tjenestene våre; (ii) opprette en konto på nettstedet og/eller appen vår; (iii) abonnere på vår tjeneste eller publikasjoner; (iv) be om at markedsføring sendes til deg; (v) delta i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse; eller (vi) gi oss tilbakemelding eller kontakte oss.

Automatiserte teknologier eller interaksjoner
Når du samhandler med nettstedet og/eller appen vår, vil vi automatisk samle inn tekniske data om utstyret ditt, surfehandlinger og mønstre. Vi samler inn disse personopplysningene ved å bruke informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Vi kan også motta tekniske data om deg hvis du besøker andre nettsteder som bruker våre informasjonskapsler. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler https://sentricmusic.com/cookies-policy/ for mer informasjon.

Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder
Vi vil motta personopplysninger inkludert identitetsdata, tekniske data og kontaktdata om deg fra ulike tredjeparter og offentlige kilder, inkludert (men ikke begrenset til) følgende: (i) ytelses-, mekaniske og naborettigheter-registrerings- og inkassoselskaper over hele verden; (ii) Spotify; (iii) Google, Google Analytics (inkludert Doubleclick); (iv) Meta; (v) Jaxsta; (vi) Twitter; og (vii) LinkedIn.

 

3. HVORDAN VI BRUKER INFORMASJON.

Vi vil kun bruke dine personopplysninger når loven tillater oss det. Oftest vil vi bruke dine personopplysninger under følgende omstendigheter: (i) Kontrakt, der vi trenger å utføre kontrakten vi er i ferd med å inngå eller har inngått med deg; (ii) Legitim interesse, der det er nødvendig for våre legitime interesser (eller de til en tredjepart) og dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer disse interessene; og (iii) Juridisk plikt, hvor vi må overholde en juridisk forpliktelse.

Legitim interesse betyr interessen til vår virksomhet i å drive og administrere virksomheten vår for å gjøre oss i stand til å gi deg den beste tjenesten/produktet og den beste og sikreste opplevelsen. Vi sørger for at vi vurderer og balanserer enhver potensiell innvirkning på deg (både positiv og negativ) og dine rettigheter før vi behandler dine personopplysninger for våre legitime interesser. Vi bruker ikke dine personopplysninger til aktiviteter der våre interesser overstyres av innvirkningen på deg (med mindre vi har ditt samtykke eller på annen måte er pålagt eller tillatt ved lov). Du kan få mer informasjon om hvordan vi vurderer våre legitime interesser mot potensiell innvirkning på deg med hensyn til spesifikke aktiviteter ved å kontakte oss.

Utførelse av kontrakt betyr å behandle opplysningene dine der det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt som du er part i eller for å ta skritt på din forespørsel før du inngår en slik kontrakt.

Overhold en juridisk forpliktelse betyr å behandle dine personopplysninger der det er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som vi er underlagt.
Formål for hvilke vi vil bruke dine personlige data

Nedenfor har vi satt opp en ikke-uttømmende liste, i et tabellformat, for å gi eksempler på måtene vi planlegger å bruke dine personopplysninger på, og hvilke av de juridiske grunnlagene vi er avhengige av for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er der det er hensiktsmessig.

Merk at vi kan behandle dine personopplysninger for mer enn én lovlig grunn avhengig av det spesifikke formålet vi bruker dataene dine til. Vennligst kontakt oss hvis du trenger detaljer om de spesifikke juridiske grunnene, vi er avhengige av å behandle dine personopplysninger der mer enn én grunn er angitt i tabellen nedenfor.

 

Formål / aktivitet Type data Lovlig grunnlag for behandling inkludert grunnlag for legitim interesse
Å registrere deg som ny kunde (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Transaksjonsmessig

(d) Teknisk

(e) Profil

Utførelse av en kontrakt med deg
For å lette levering av tjenester til deg, inkludert:

(a) Registrere musikalske komposisjoner, masteropptak, administrere betalinger, avgifter og gebyrer

(b) Samle inn og inndrive penger du skylder

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Transaksjon

(d) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelsen av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å inndrive penger som skyldes deg)

Å administrere vårt forhold til deg som vil omfatte:

(a) Varsle deg om endringer i tjenestevilkårene eller personvernreglene

(b) Be deg om å legge inn en anmeldelse eller ta en undersøkelse

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelsen av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig å overholde en lovlig forpliktelse

(c) Nødvendig for våre legitime interesser (å holde oppdateringene oppdatert og å studere hvordan kunder bruker våre produkter / tjenester)

For å gjøre det mulig for deg å delta i premietrekning, konkurranse eller fullføre en undersøkelse (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) bruk

e) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelsen av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kunder bruker produktene/tjenestene våre, for å utvikle dem og utvide virksomheten vår)

For å administrere og beskytte virksomheten vår og dette nettstedet og/eller appen (inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, systemvedlikehold, støtte, rapportering og hosting av data) (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å drive virksomheten vår, levere administrasjon og IT-tjenester, nettverkssikkerhet, for å forhindre svindel og i sammenheng med en virksomhetsomorganisering eller grupperestruktureringsøvelse)

(b) Nødvendig å overholde en lovlig forpliktelse

For å levere relevant nettsted- og/eller appinnhold og annonser til deg og måle eller forstå effektiviteten til annonseringen vi leverer til deg (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) bruk

e) Markedsføring og kommunikasjon

(f) Teknisk

Nødvendig for våre legitime interesser (for å studere hvordan kunder bruker våre produkter/tjenester, for å utvikle dem, for å utvide virksomheten vår og for å informere om markedsføringsstrategien vår)
For å bruke dataanalyse for å forbedre nettstedet og/eller appen vår, produkter/tjenester, markedsføring, kunderelasjoner og opplevelser (a) Teknisk

(b) bruk

Nødvendig for våre legitime interesser (for å definere typer kunder for våre produkter og tjenester, for å holde nettstedet vårt og/eller appen oppdatert og relevant, for å utvikle virksomheten vår og informere om markedsføringsstrategien vår)
For å komme med forslag og anbefalinger til deg om tjenester som kan være av interesse for deg (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) bruk

(e) Profil

(f) Markedsføring og kommunikasjon

Nødvendig for våre legitime interesser (for å utvikle våre produkter/tjenester og utvide virksomheten vår)
4. DELING OG OFFENTLIGGJØRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Generell avsløring. Sentric selger, leier, leaser eller avslører ikke din personlige informasjon til tredjeparter, med mindre du samtykker til slik avsløring eller som på annen måte beskrevet i denne personvernerklæringen. Sentric forbeholder seg retten til å bruke og/eller dele alle aggregerte og anonymiserte data vi samler inn i forbindelse med din tilgang til og/eller bruk av tjenestene. Bortsett fra det som er angitt i denne personvernerklæringen, deler vi ikke din personlige informasjon med andre tredjeparter, bortsett fra de som opptrer som våre agenter når de leverer våre tjenester til deg, og som godtar å bruke den kun til det formålet og for å beholde informasjon sikker og konfidensiell. Vær også oppmerksom på at våre tilknyttede selskaper, inkludert alle deres respektive forretningsenheter, datterselskaper, tilknyttede selskaper og nettsteder, enheter som våre selskaper kan fusjoneres til, eller enheter som noen av våre eiendeler, produkter, nettsteder eller operasjoner kan overføres til, kan få fra oss og være i stand til å bruke din personlige informasjon, men bare som angitt i denne personvernerklæringen.

Endring av formål. Vi vil kun bruke dine personopplysninger til de formålene vi samlet dem inn for, med mindre vi med rimelighet anser at vi trenger å bruke dem av en annen grunn og den grunnen er forenlig med det opprinnelige formålet. Hvis du ønsker å få en forklaring på hvordan behandlingen for det nye formålet er forenlig med det opprinnelige formålet, vennligst kontakt oss. Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personopplysninger uten din viten eller ditt samtykke, i samsvar med reglene ovenfor, der dette er påkrevd eller tillatt ved lov.

 

5. DATASIKKERHET

Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre at dine personlige data ved et uhell går tapt, brukes eller får tilgang til på en uautorisert måte, endres eller avsløres. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, kontraktører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov å vite. De vil kun behandle dine personopplysninger etter våre instruksjoner, og de er underlagt taushetsplikt. Vi har også innført prosedyrer for å håndtere ethvert mistenkt brudd på personopplysninger og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator om et brudd der vi er juridisk pålagt å gjøre det. Vi ber om at våre tredjepartskontraktører og tredjepartstjenesteleverandører følger lignende standarder for sikkerhet og konfidensialitet.

 

6. OPPBEVARING OG SLETTING AV DATA

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er rimelig nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem inn for, inkludert for å tilfredsstille eventuelle juridiske, regulatoriske, skattemessige, regnskaps- eller rapporteringskrav. Vi kan beholde dine personopplysninger i en lengre periode i tilfelle en klage eller hvis vi med rimelighet tror det er utsikter til rettssaker i forhold til vårt forhold til deg.

For å bestemme passende oppbevaringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og sensitiviteten til personopplysningene, potensiell risiko for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av personopplysningene dine, formålene vi behandler personopplysningene dine for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og gjeldende juridiske, regulatoriske, skattemessige, regnskapsmessige eller andre krav.

Ved å få tilgang til, samhandle med, lansere, laste ned eller på annen måte bruke tjenestene og gi og/eller gjøre tilgjengelig kontaktinformasjonen din, (a) velger du uttrykkelig å motta viss kommunikasjon fra oss og visse tredjeparter som beskrevet i denne personvernerklæringen, og (b) du uttrykkelig godtar personvernpraksisen beskrevet her. Du kan endre personvernpreferansene dine (f.eks. velge å slutte å motta visse kommunikasjoner eller be oss om ikke å dele din personlige informasjon med en bestemt tredjepart) ved å sende en e-post til oss på privacy@sentric.com med detaljer om personvernforespørselen din. Hvis du ber Sentric om å slutte å bruke din personlige informasjon, vil vi imøtekomme den forespørselen mens vi beholder en oversikt over all personlig informasjon som er nødvendig for å overholde gjeldende lov. Du har alltid rett til å få tilgang til og korrigere den personlige informasjonen du har oppgitt, og generelt kan du se gjennom, oppdatere eller slette visse opplysninger som samles inn av tjenestene når som helst ved å gå inn på brukerkontoen din som beskrevet her. Du kan be oss eller tredjeparter om å slutte å sende deg markedsføringsmeldinger når som helst ved å følge oppt-out-lenkene på enhver markedsføringsmelding som sendes til deg og/eller ved å kontakte oss når som helst.

Du kan stille inn nettleseren din til å nekte alle eller enkelte nettleserinformasjonskapsler, eller til å varsle deg når nettsteder setter inn eller får tilgang til informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller nekter informasjonskapsler, vær oppmerksom på at enkelte deler av denne siden og/eller appen kan bli utilgjengelige eller ikke fungere skikkelig. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, se https://sentricmusic.com/cookies-policy/ .

 

7. DINE RETTIGHETER

Under visse omstendigheter har du rettigheter i henhold til databeskyttelseslover i forhold til dine personopplysninger. Du trenger ikke å betale et gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å etterkomme forespørselen din under disse omstendighetene. Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til dine personopplysninger (eller for å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke utleveres til noen som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forhold til forespørselen din for å fremskynde svaret vårt. Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

 

 8. PERSONLIGE POLITISKE ENDRINGER

Fra tid til annen kan vi endre denne personvernerklæringen for å gjenspeile bransjeinitiativer, tredjepartskrav eller endringer i loven, vår praksis for informasjonsinnsamling og bruk, funksjonene og funksjonaliteten til tjenestene eller teknologien, og slike endringer skal være effektive ved publisering. . Din fortsatte bruk av tjenestene etter at vi har lagt ut en revidert personvernerklæring, betyr at du godtar de reviderte personvernreglene. Det er derfor viktig at du gjennomgår denne personvernerklæringen regelmessig for å sikre at du er oppdatert om eventuelle endringer. Hvis vi vesentlig endrer praksisen vår angående innsamling eller bruk av din personlige informasjon, vil din personlige informasjon fortsette å være underlagt personvernreglene som den ble samlet inn under med mindre du har fått beskjed om, og ikke har protestert mot, endringen.

 

 9. NØYAKTIGHET

Det er ditt ansvar å gi oss aktuell, fullstendig, sannferdig og nøyaktig informasjon, inkludert personlig informasjon, og å holde slik informasjon oppdatert. Vi kan ikke og vil ikke være ansvarlige for eventuelle problemer eller ansvar som kan oppstå hvis du ikke gir oss nøyaktig, sannferdig eller fullstendig informasjon eller personlig informasjon, eller du unnlater å oppdatere slik informasjon eller personlig informasjon. Vi vil avvise og slette alle oppføringer som vi i god tro mener er falske, uredelige eller inkonsistente med denne personvernerklæringen.

 

10. KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om vår personvernpraksis eller noen av vilkårene eller betingelsene i denne personvernerklæringen, kan du gjerne kontakte oss på: privacy@sentric.com og/eller per post: Attn: Personvernansvarlig
Sentric Music Group Limited, første etasje, 29-31 Parliament Street, Liverpool L8 5RN.

Denne personvernerklæringen ble sist endret januar 2022 og trer i kraft umiddelbart.