Integritet och cookies

SENTRIC MUSIC GROUP SEKRETESSPOLICY

Välkommen till Sentric Music Group Limiteds (inklusive alla dotterbolag enligt definitionen av s1159 i Companies Act 2006) (Sentric) sekretesspolicy (sekretesspolicy). Sentric är personuppgiftsansvarig och ansvarig för dina personuppgifter (kallas gemensamt "Sentric", "vi", "oss" eller "vår" i denna integritetspolicy). Sentric är baserat i Storbritannien och kommer i första hand att behandla din personliga information i Storbritannien, men Sentric kommer att överföra dina uppgifter globalt för att underlätta din användning av tjänsterna (enligt definitionen nedan). Användning av tjänsterna indikerar ditt samtycke.

Om vi ​​behöver samla in personuppgifter enligt lag eller enligt villkoren i ett avtal som vi har med dig, och du underlåter att tillhandahålla den informationen på begäran, kan vi kanske inte fullfölja det avtal vi har eller försöker ingå med dig (till exempel för att förse dig med tjänsterna). I det här fallet kan vi behöva avbryta våra tjänster till dig.

Sentric respekterar din integritet och är engagerad i att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy kommer att informera dig om hur vi tar hand om dina personuppgifter när du besöker vår webbplats och/eller app (oavsett var du besöker den från) och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Denna integritetspolicy gäller den information som samlas in av Sentric om dig i samband med din användning av tjänsterna (enligt definitionen nedan) både offline och online för (a) webbplatserna som finns på www.sentricmusic.com, www.sentriccreative.com/sentric-voicesoch www.sentriccreative.com/makers-hub och alla motsvarande webbsidor och webbplatser och genom alla interaktiva funktioner, applikationer, widgets, bloggar, sociala nätverk och andra online- eller trådlösa erbjudanden som publicerar en länk till denna integritetspolicy, oavsett om de nås via dator, mobil enhet eller annan teknik (Plats); (b) Sentric-appen på www.music.sentricapp.com (App) och (c) allt annat innehåll, applikationer, funktioner, funktionalitet, information och tjänster som erbjuds av oss på webbplatsen (tillsammans, Tjänster).

Denna integritetspolicy kommer att förbli i full kraft och effekt, även om din användning av eller deltagande i tjänsterna eller någon speciell tjänst, funktion, funktion eller marknadsföringsaktivitet som erbjuds genom tjänsterna upphör, löper ut, upphör, avbryts eller inaktiveras av någon anledning. Om du inte godkänner denna integritetspolicy, vänligen delta inte i tjänsterna eller några funktioner, aktiviteter eller tjänster som erbjuds via tjänsterna. Denna integritetspolicy gäller oavsett vilken enhet du använder för att komma åt tjänsterna och om du använder tjänsterna som registrerad användare eller på annat sätt.

Den här webbplatsen, appen och våra tjänster är inte avsedda för barn, och Sentric samlar inte medvetet in data som rör barn.

Tjänsterna riktar sig inte till personer vars ålder: (i) är under 13 år; (ii) eller gör det olagligt att behandla sina personuppgifter; eller (iii) kräver föräldrarnas samtycke för att behandla sina personuppgifter. Om du är under åldersgränsen för användning av tjänsterna, använd inte tjänsten och lämna inga personuppgifter till oss.

Den här webbplatsen och/eller appen kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser, plugin-program och applikationer. Om du klickar på dessa länkar eller aktiverar dessa anslutningar kan tredje part samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa tredjepartswebbplatser och är inte ansvariga för deras sekretesspolicy. När du lämnar vår webbplats och/eller app uppmuntrar vi dig att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

1. DATA VI SAMLAR IN OM DIG

Personuppgifter, eller personlig information, betyder all information om en person från vilken personen kan identifieras. Det innehåller inte data där identiteten har tagits bort (anonym data).

Vi kan samla in, använda, lagra och överföra olika typer av personuppgifter om dig som vi har grupperat enligt följande:

Identitetsdata: men är inte begränsat förnamn, flicknamn, efternamn, yrkesnamn, användarnamn eller liknande identifierare, civilstånd, titel, födelsedatum och kön.

Kontaktinformation: Inkluderar men är inte begränsat till fysisk adress, e-postadress och telefonnummer.

Transaktionsdata: Inkluderar men är inte begränsat till detaljer om betalningar (fakturor och betalningsmottagarens detaljer), information om social trygghet, skattebefrielse eller registreringsstatus/information, registrerings-/releasedata för musikalisk sammansättning och masterinspelning och annan information om tjänster som du har fått från oss.

Teknisk data: Inkluderar men är inte begränsat till internetprotokoll (IP)-adress, dina inloggningsuppgifter, webbläsartyp och version, tidszonsinställning och plats, typer och versioner av plugin-program för webbläsare, operativsystem och plattform och annan teknik på de enheter du använder för att komma åt tjänsterna.

Profildata: Inkluderar men är inte begränsat till vårt användarnamn, frågor från dig, användarpreferenser, feedback och svar på enkäter/uppmaning.

Användningsdata: Inkluderar men är inte begränsat till information om hur du använder vår webbplats och/eller app, produkter och tjänster.
Marknads- och kommunikationsdata inkluderar men är inte begränsat till dina identitetsdata och kontaktdata (ovan) och dina preferenser för att ta emot marknadsföring från oss och våra tredje parter och dina kommunikationspreferenser.

Tävlingar, utlottningar och undersökningar För att delta i vissa tjänsterelaterade kampanjer, inklusive, men inte begränsat till, tävlingar, utlottningar och undersökningar, kan det finnas en separat registreringsprocess som kan kräva inlämnande av både personlig information och ytterligare information (inklusive din fullständiga namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, demografisk eller profilinformation, etc.). Vi kommer att använda informationen du tillhandahåller i syfte att genomföra kampanjen (till exempel för att kontakta dig om du har vunnit). Du kan också ha möjlighet att välja att ta emot särskilda kampanjer eller erbjudanden från tredje part som ett resultat av din användning av tjänsterna. Våra kampanjer kommer att innehålla specifika villkor och sekretesspolicyer som du bör läsa vid tillfället.

Vi samlar också in, använder och delar aggregerad data såsom statistisk eller demografisk data för alla ändamål. Aggregerad data kan härledas från dina personuppgifter men anses inte som personuppgifter i lag som dessa data kommer att göra inte direkt eller indirekt avslöja din identitet. Till exempel kan vi samla dina användningsdata för att beräkna andelen användare som har tillgång till en specifik webbplats eller appfunktion. Men om vi kombinerar eller kopplar samman samlad data med dina personuppgifter så att de direkt eller indirekt kan identifiera dig, behandlar vi de kombinerade uppgifterna som personuppgifter som kommer att användas i enlighet med denna integritetspolicy.

Vi samlar inte in några särskilda kategorier av personuppgifter om dig (detta inkluderar information om din ras eller etnicitet, religiös eller filosofisk övertygelse, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, medlemskap i fackförening, information om din hälsa och genetiska och biometriska uppgifter ). Vi samlar inte heller in någon information om brottsdomar och brott.

 

2. HUR SAMLAS DINA PERSONUPPGIFTER IN?

Direkt interaktion Detta är Sentrics primära källa för datainsamling. Du kan ge oss dina personuppgifter genom att fylla i formulär eller genom att korrespondera med oss ​​via post, telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar (men är inte begränsat till) personuppgifter du tillhandahåller när du: (i) ansöker om att få använda våra tjänster; (ii) skapa ett konto på vår webbplats och/eller app; (iii) prenumerera på vår tjänst eller våra publikationer; (iv) begära att marknadsföring skickas till dig; (v) delta i en tävling, marknadsföring eller undersökning; eller (vi) ge oss feedback eller kontakta oss.

Automatiserad teknik eller interaktioner
När du interagerar med vår webbplats och/eller app kommer vi automatiskt att samla in tekniska data om din utrustning, hur du surfar och mönster. Vi samlar in dessa personuppgifter genom att använda cookies, serverloggar och annan liknande teknik. Vi kan också få teknisk information om dig om du besöker andra webbplatser som använder våra cookies. Se vår cookiepolicy https://sentricmusic.com/cookies-policy/ för mer information.

Tredje part eller allmänt tillgängliga källor
Vi kommer att ta emot personuppgifter inklusive identitetsdata, tekniska data och kontaktdata om dig från olika tredje parter och offentliga källor inklusive (men inte begränsat till) nedanstående: (i) registrerings- och inkassobolag för prestanda, mekaniska rättigheter och grannrättigheter över hela världen; (ii) Spotify; (iii) Google, Google Analytics (inklusive Doubleclick); (iv) Meta; (v) Jaxsta; (vi) Twitter; och (vii) LinkedIn.

 

3. HUR VI ANVÄNDER INFORMATION.

Vi kommer endast att använda dina personuppgifter när lagen tillåter oss. Vanligtvis kommer vi att använda dina personuppgifter under följande omständigheter: (i) Kontrakt, där vi behöver utföra det avtal som vi är på väg att ingå eller har ingått med dig; (ii) Legitimt intresse, där det är nödvändigt för våra legitima intressen (eller en tredje parts) och dina intressen och grundläggande rättigheter inte åsidosätter dessa intressen; och (iii) Juridisk skyldighet, där vi måste uppfylla en rättslig skyldighet.

Legitimt intresse betyder vårt företags intresse av att bedriva och hantera vår verksamhet för att vi ska kunna ge dig den bästa tjänsten/produkten och den bästa och säkraste upplevelsen. Vi ser till att vi överväger och balanserar eventuell påverkan på dig (både positiv och negativ) och dina rättigheter innan vi behandlar dina personuppgifter för våra legitima intressen. Vi använder inte dina personuppgifter för aktiviteter där våra intressen åsidosätts av påverkan på dig (såvida vi inte har ditt samtycke eller på annat sätt krävs eller tillåts enligt lag). Du kan få ytterligare information om hur vi bedömer våra legitima intressen mot eventuell påverkan på dig med avseende på specifika aktiviteter genom att kontakta oss.

Utförande av kontrakt innebär att behandla dina uppgifter där det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal som du är part i eller för att vidta åtgärder på din begäran innan ett sådant avtal ingås.

Uppfyller en juridisk skyldighet innebär att behandla dina personuppgifter där det är nödvändigt för att uppfylla en rättslig skyldighet som vi är föremål för.
Syfte för vilka vi ska använda dina personuppgifter

Nedan har vi angett en icke uttömmande lista, i tabellformat, för att ge exempel på hur vi planerar att använda dina personuppgifter och vilken av de rättsliga grunderna vi förlitar oss på för att göra det. Vi har också identifierat vilka våra legitima intressen är där så är lämpligt.

Observera att vi kan behandla dina personuppgifter för mer än en laglig grund beroende på det specifika syftet för vilket vi använder dina uppgifter. Vänligen kontakta oss om du behöver information om de specifika juridiska grunderna, vi förlitar oss på för att behandla dina personuppgifter där mer än en grund har angetts i tabellen nedan.

 

Syftet / aktivitet Typ av data Laglig grund för bearbetning inklusive berättigat intresse
För att registrera dig som ny kund (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Transaktionell

(d) Teknisk

(e) Profil

Prestanda av ett kontrakt med dig
För att underlätta tillhandahållandet av tjänster till dig, inklusive:

(a) Registrera musikkompositioner, masterinspelningar, hantera betalningar, avgifter och avgifter

(b) Samla in och återkräva pengar du är skyldig dig

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Transaktion

d) Marknadsföring och kommunikation

(a) Prestanda av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att återkräva pengar som du får)

För att hantera vårt förhållande med dig som kommer att innehålla:

(a) Meddelar dig om ändringar av våra tjänstevillkor eller sekretesspolicy

(b) Be dig att lämna en recension eller ta en undersökning

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

d) Marknadsföring och kommunikation

(a) Prestanda av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt att följa en lagstadgad skyldighet

(c) Nödvändigt för våra legitima intressen (att hålla våra register uppdaterade och studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster)

För att du ska kunna delta i en prissättning, tävla eller slutföra en undersökning (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Användning

e) Marknadsföring och kommunikation

(a) Prestanda av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt för våra legitima intressen (att studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster, utvecklar dem och växer vår verksamhet)

För att administrera och skydda vår verksamhet och denna webbplats och/eller app (inklusive felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och värd för data) (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Tekniskt

(a) Nödvändiga för våra legitima intressen (för att driva vår verksamhet, administrera och IT-tjänster, nätverkssäkerhet, för att förhindra bedrägeri och i samband med en omorganisation eller omstrukturering av företag)

(b) Nödvändigt att följa en lagstadgad skyldighet

För att leverera relevant webbplats- och/eller appinnehåll och reklam till dig och mäta eller förstå effektiviteten av den reklam som vi tillhandahåller dig (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Användning

e) Marknadsföring och kommunikation

(f) Teknisk

Nödvändiga för våra legitima intressen (att studera hur kunderna använder våra produkter / tjänster, utvecklar dem, växer vår verksamhet och informerar vår marknadsstrategi)
Att använda dataanalys för att förbättra vår webbplats och/eller app, produkter/tjänster, marknadsföring, kundrelationer och upplevelser (a) Teknisk

(b) Användning

Nödvändigt för våra legitima intressen (för att definiera typer av kunder för våra produkter och tjänster, för att hålla vår webbplats och/eller app uppdaterad och relevant, för att utveckla vår verksamhet och för att informera om vår marknadsföringsstrategi)
För att ge dig förslag och rekommendationer om tjänster som kan vara av intresse för dig (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Tekniskt

(d) Användning

(e) Profil

f) Marknadsföring och kommunikation

Nödvändiga för våra legitima intressen (att utveckla våra produkter / tjänster och öka vår verksamhet)
4. DELNING OCH UTSLÄPP AV PERSONLIG INFORMATION

Allmän information. Sentric säljer, hyr ut, leasar eller lämnar inte ut din personliga information till tredje part, förutom om du samtycker till ett sådant avslöjande eller som på annat sätt beskrivs i denna integritetspolicy. Sentric förbehåller sig rätten att använda och/eller dela all aggregerad och anonymiserad data som vi samlar in i samband med din åtkomst till och/eller användning av tjänsterna. Förutom vad som anges i denna integritetspolicy delar vi inte din personliga information med andra tredje parter, förutom de som agerar som våra agenter när de tillhandahåller våra tjänster till dig, och som går med på att använda den endast för detta ändamål och för att behålla information säker och konfidentiell. Var också medveten om att våra närstående företag, inklusive alla deras respektive affärsenheter, dotterbolag, dotterbolag och webbplatser, enheter till vilka våra företag kan slås samman eller enheter till vilka någon av våra tillgångar, produkter, webbplatser eller verksamheter kan överföras, kan erhålla från oss och kunna använda din personliga information, men endast enligt vad som anges i denna integritetspolicy.

Ändring av syfte. Vi kommer endast att använda dina personuppgifter för de syften för vilka vi samlade in dem, såvida vi inte rimligen anser att vi behöver använda dem av en annan anledning och den anledningen är förenlig med det ursprungliga syftet. Om du önskar få en förklaring till hur behandlingen för det nya ändamålet är förenlig med det ursprungliga ändamålet, vänligen kontakta oss. Observera att vi kan komma att behandla dina personuppgifter utan din vetskap eller samtycke, i enlighet med ovanstående regler, där detta krävs eller tillåts enligt lag.

 

5. DATASÄKERHET

Vi har infört lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter av misstag går förlorade, används eller nås på ett obehörigt sätt, ändras eller avslöjas. Dessutom begränsar vi åtkomsten till dina personuppgifter till de anställda, agenter, entreprenörer och andra tredje parter som har ett affärsbehov att veta. De kommer endast att behandla dina personuppgifter på våra instruktioner och de är föremål för tystnadsplikt. Vi har också infört rutiner för att hantera eventuella misstänkta personuppgiftsintrång och kommer att meddela dig och alla tillämpliga tillsynsmyndigheter om ett intrång där vi är juridiskt skyldiga att göra det. Vi ber att våra tredjepartsleverantörer och tredjepartstjänsteleverantörer följer liknande standarder för säkerhet och konfidentialitet.

 

6. DATABEVARING OCH RADERING

Vi kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge det rimligen är nödvändigt för att uppfylla de syften vi samlade in dem för, inklusive i syfte att tillfredsställa eventuella juridiska, regulatoriska, skatte-, redovisnings- eller rapporteringskrav. Vi kan komma att behålla dina personuppgifter under en längre period i händelse av ett klagomål eller om vi rimligen tror att det finns utsikter för rättstvister med avseende på vår relation med dig.

För att fastställa lämplig lagringsperiod för personuppgifter tar vi hänsyn till mängden, arten och känsligheten hos personuppgifterna, den potentiella risken för skada från obehörig användning eller avslöjande av dina personuppgifter, de ändamål för vilka vi behandlar dina personuppgifter och om vi kan uppnå dessa syften på andra sätt, och de tillämpliga juridiska, regulatoriska, skatte-, redovisnings- eller andra kraven.

Genom att komma åt, interagera med, lansera, ladda ner eller på annat sätt använda tjänsterna och tillhandahålla och/eller göra din kontaktinformation tillgänglig, (a) väljer du uttryckligen att ta emot viss kommunikation från oss och vissa tredje parter som beskrivs i denna integritetspolicy, och (b) du uttryckligen samtycker till de sekretesspraxis som beskrivs häri. Du kan ändra dina integritetspreferenser (t.ex. välja att sluta ta emot viss kommunikation eller be oss att inte dela din personliga information med en viss tredje part) genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på privacy@sentric.com med information om din integritetsbegäran. Om du ber Sentric att sluta använda din personliga information, kommer vi att uppfylla den begäran samtidigt som vi behåller ett register över all personlig information som är nödvändig för att följa tillämplig lag. Du har alltid rätt att få tillgång till och korrigera den personliga information du har lämnat och generellt sett kan du granska, uppdatera eller radera viss information som samlas in av Tjänsterna när som helst genom att komma åt ditt användarkonto enligt beskrivningen här. Du kan be oss eller tredje part att sluta skicka marknadsföringsmeddelanden till dig när som helst genom att följa opt-out-länkarna på alla marknadsföringsmeddelanden som skickas till dig och/eller genom att kontakta oss när som helst.

Du kan ställa in din webbläsare på att vägra alla eller vissa webbläsarcookies, eller att varna dig när webbplatser ställer in eller får åtkomst till cookies. Om du inaktiverar eller vägrar cookies, observera att vissa delar av denna webbplats och/eller appen kan bli otillgängliga eller inte fungera korrekt. För mer information om de cookies vi använder, se https://sentricmusic.com/cookies-policy/ .

 

7. DINA RÄTTIGHETER

Under vissa omständigheter har du rättigheter enligt dataskyddslagar i förhållande till dina personuppgifter. Du behöver inte betala någon avgift för att få tillgång till dina personuppgifter (eller för att utöva någon av de andra rättigheterna). Vi kan dock ta ut en rimlig avgift om din begäran är uppenbart ogrundad, repetitiv eller överdriven. Alternativt kan vi vägra att följa din begäran under dessa omständigheter. Vi kan behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och säkerställa din rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att personuppgifter inte lämnas ut till någon person som inte har rätt att ta emot dem. Vi kan också kontakta dig för att be dig om ytterligare information i samband med din begäran för att påskynda vårt svar. Vi försöker svara på alla legitima förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta längre tid än en månad om din förfrågan är särskilt komplex eller om du har gjort ett antal förfrågningar. I det här fallet kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

 

 8. FÖRÄNDRINGAR AV PRIVATPOLITIK

Från tid till annan kan vi ändra denna integritetspolicy för att återspegla branschinitiativ, krav från tredje part eller lagändringar, vår praxis för informationsinsamling och användning, funktionerna och funktionaliteten hos tjänsterna eller teknologin, och sådana ändringar ska träda i kraft när de publiceras . Din fortsatta användning av tjänsterna efter att vi publicerat en reviderad sekretesspolicy betyder att du accepterar den reviderade sekretesspolicyn. Det är därför viktigt att du läser igenom denna integritetspolicy regelbundet för att säkerställa att du är uppdaterad om eventuella ändringar. Om vi ​​väsentligt ändrar vår praxis när det gäller insamling eller användning av din personliga information, kommer din personliga information att fortsätta att styras av integritetspolicyn enligt vilken den samlades in såvida du inte har fått meddelande om, och inte har invänt mot, ändringen.

 

 9. NOGGRANNHET

Det är ditt ansvar att ge oss aktuell, fullständig, sanningsenlig och korrekt information, inklusive personlig information, och att hålla sådan information uppdaterad. Vi kan inte och kommer inte att vara ansvariga för några problem eller ansvar som kan uppstå om du inte ger oss korrekt, sanningsenlig eller fullständig information eller personlig information eller om du inte uppdaterar sådan information eller personlig information. Vi kommer att avvisa och radera alla inlägg som vi i god tro anser vara falska, bedrägliga eller oförenliga med denna integritetspolicy.

 

10. KONTAKTA OSS

Om du har några frågor om vår sekretesspraxis eller någon av villkoren i denna sekretesspolicy är du välkommen att kontakta oss på: privacy@sentric.com och/eller per post: Attn: Privacy Manager
Sentric Music Group Limited, första våningen, 29-31 Parliament Street, Liverpool L8 5RN.

Denna integritetspolicy ändrades senast i januari 2022 och träder i kraft omedelbart.